„Од образовања до запошљавања“ – ЦСУ Крушевац

Центар за стручно усавршавање Крушевац био је домаћин састанка поводом Пројекта „Од образовања до запошљавања“: развој вештина младих и приватно-јавних партнерстава у Републици Србији“. Тим поводом гости Центра били су Кристоф Бауман, вођа пројекта и Оливер Страјт пројект менаџер, Небојша Симић и Весна Видојевић из НИРАС-а.

1

Пројекат је део ширег програма СДЦ-а, у који су укључени Тим за социјално укључивање и смањење сиромаштва и локалне самоуправе у Републици Србији. Овај састанак, иначе други по реду организован је са циљем представљања капацитета које град Крушевац поседује.

Директор Центра Ненад Станојевић, госте је упознао са Пројектом професионалног развоја запослених у образовању, у оквиру којег је Центар велику подршку добио путем партнерства са швајцарском агецијом СДЦ. Директор је присутне упознао и са другим пројектима који су имплементирани у нашем граду, а тичу се професионалне оријентације и каријерног вођења.

Испред града Крушевца били су присутни представници: Канцеларије за младе, Националне слузбе за запошљавање, Агенције за регионални развој Расинског округа, Центра за стручно усавршавање, Политехничке школе „Милутин Миланковић“ и организације „Омладински центар“.

Напусти и одговори

Можете користитиi HTML тагове и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>