Одржана VII Еко модна ревија „Illusions“

Одржана VII Eko модна ревија „Illusions“ 30. новембра 2013. године у сарадњи са ученицима завршних разреда моделарске секције Техничке школе-Крушевац где јеКанцеларија за младе Крушевац Одељења за друштвене делатности Градске управе Града Крушевца пружила логистичко – техинчку подршку као суорганизатор програма.

Главни креатор модела је ученик завршног разреда Техничке школе из Крушевца , Стефан Ристиц, који је креирао 14 еко модела у комбинацији са вештачким крзном и вештачким материјалима што је требало да има своје специфично значење.

Овом модном ревијом Канцеларија за младе Одељења за друштвене делатности Градске управе Града Крушевца је ставила акценат да је брига за заштиту животне средине младих врло битна ставка за све младе Града Крушевца као и будуће генерације.Такође је подржала једног младог креатора у коме је препознала изузетан таленат, креативност, маштовитост и професионалност када је у питању еко мода.

Cincopa WordPress plugin

Fotografije: VideoStudio SB

Video snimak modne revije pogledajte na sledećem linku:

Напусти и одговори

Можете користитиi HTML тагове и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>